NotíciesSom col·laboradors del Carnet Jove!
Carnet Jove i Dpbook

Som col·laboradors del Carnet Jove!

Sabies que els joves guarden tots els seus records als seus mòbils? A Dpbook ens fem col·laboradors del Carnet Jove per animar a tots els joves a tocar els seus records!

Carnet Jove i Dpbook: incentivant els joves a fer tangibles els seus records

Segur que a casa dels teus pares trobaràs un prestatge amb molts àlbums amb les fotos de la seva vida: quan eren petits, joves, quan es van casar, quan vas néixer, els aniversaris de la família, les vacances…

La revolució tecnològica i digital ens ha regalat moltes coses positives, com la connexió i proximitat amb les persones, sobretot amb aquelles que estan lluny. No obstant això, també ha fet que deixem oblidades algunes coses importants, com tenir tots els nostres records a casa, ordenats i a l’abast per poder tocar-los quan ens vingui de gust rememorar aquells dies tan especials.

Per aquest motiu, des de Dpbook hem volgut apropar-nos als joves de Catalunya i motivar-los a continuar fent àlbums amb totes les fotos que guarden als seus mòbils i xarxes socials. I quina millor forma que fent-nos col·laboradors del Carnet Jove? Tots els membres del Carnet Jove es beneficiaran d’un 20% en tots els productes de la nostra pàgina web: àlbums digitals, revelats de fotos, productes personalitzats… Consulta tota la informació sobre el CJ fent clic aquí.

A més, el nostre editor és online i ben senzill d’utilitzar. Només s’ha de triar el producte, personalitzar-lo i aplicar el codi descompte especial per a membres del Carnet Jove!

I tu, ja ets part de la Comunitat Jove? Ja ets part de Dpbook?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tractem tots els productes de forma artesanal, amb dedicació i amb un tracte personal i directe, perquè la nostra prioritat és oferir un millor servei i una millor qualitat als clients.

No products in the cart.