Els nostres consells

CONSELLS DPBOOK

A continuació t’expliquem alguns consells perquè treguis el màxim profit a les teves creacions amb DPBOOK.

Vigileu amb els plecs

Evita posar alguna cosa important (com una persona o un text) al centre del llibre ja que aquesta no es veurà bé a causa de la curvatura de les fulles. Com més t’acostis a aquesta zona amb un text més difícil serà de llegir. I en el cas de les imatges intenta re-enquadrar desplaçant el motiu a un o altre costat.

Vigileu amb les vores

Evita posar alguna cosa important (com una persona o un text) en els extrems de el llibre ja que pot quedar tallat. Intenta mantenir les imatges dins de les línies de tall marcades.

Les teves fotos, de fons

No tens perquè utilitzar els nostres fons. Usa les teves fotos com fons arrossegant com si fos un fons.

Mostra els detalls

Amplia detalls d’una foto amb l’eina lupa. Si repeteixes la foto et quedarà millor. Però tingues en compte sempre els avisos de qualitat que et faig al programa!

Rèplica imatges

Prova de repetir diverses vegades la mateixa foto a la mateixa pàgina.

El resultat és molt divertit!

Deixa una mica d’ «aire»

No omplis tots els buits de les plantilles, allà on no posis foto es veurà la imatge de fons, i pots aprofitar per escriure en aquestes zones.

Tingues cura amb l’enquadrament quan disparis

Dispara les fotografies pensant en com les muntaràs després. Enquadra deixant el motiu a un costat per poder posar una altra foto o un text sobre de l’altre.

No posis només les teves fotos

Escaneja les entrades del teu viatge, mapes, targetes d’embarcament… o busca a internet elements per completar el teu àlbum.

Utilitza altres programes per aconseguir més efectes

Si vols pots fer altres muntatges amb qualsevol altre programa de maquetació i guardar-lo en jpeg. Després podràs col·locar-ho com si fos una foto a pàgina completa.

Juga amb el text

Pensa en maneres originals d’utilitzar l’eina de text. Pots repetir la mateixa paraula o posar-la diverses vegades amb tipografies diferents.

No només a color

Utilitza el blanc / negre i sèpia per donar un toc especial a les teves fotos.

Fes fotos de recursos

Fes fotos de textures, fotos desenfocades … per poder-les utilitzar després com a fons al teu àlbum.

Juga amb els reenquadraments

Reencuadra la mateixa foto de diverses formes diferents. Fixaràs l’atenció en detalls que t’agradin. Però tingues en compte sempre els avisos de qualitat!

Utilitza les plantilles i cliparts

Utilitza plantilles, marcs i cliparts a les teves creacions. Veuràs que aporten vida i color als teus projectes i li donaran el teu toc personal.

Tractem tots els productes de forma artesanal, amb dedicació i amb un tracte personal i directe, perquè la nostra prioritat és oferir un millor servei i una millor qualitat als clients.

No products in the cart.