Política de privacitat

POLÍTICA DE PRIVACITAT

L’informem que, d’acord amb la Llei de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD 15/1999), les seves dades seran incorporades a un fitxer automatitzat propietat de DIFOPRINT, S.L. Aquestes dades s’utilitzaran per prestar-li els nostres serveis i contactar amb vostè. Per a la seva tranquil·litat, DIFOPRINT, S.L ha près totes les mesures previstes en l’esmentada llei per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. En el cas que vostè vulgui accedir, rectificar o cancel·lar les seves dades personals, o oposar-se a la recepció de comunicacions, pot fer-ho remetent un correu electrònic a info@dpbook.es, indicant la referència LOPD.

En compliment de el nou Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell de 27 d’abril de 2016 (RGPD):

  • El responsable del Tractament de les dades personals de l’USUARI és DIFOPRINT, S.L.
  • La finalitat del tractament de les dades personals és la de gestionar l’enviament d’informació i de comunicacions sobre novetats, descomptes i promocions.
  • Les dades de l’USUARI no seran comunicades a tercers sense previ consentiment, així com tampoc es produiran transferències a tercers països o organitzacions internacionals.
  • L’USUARI podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint a l’efecte un correu electrònic a l’adreça info@dpbook.es.

    Tractem tots els productes de forma artesanal, amb dedicació i amb un tracte personal i directe, perquè la nostra prioritat és oferir un millor servei i una millor qualitat als clients.

    No products in the cart.