Dia de la Mare

REGALS ORIGINALS DIA DE LA MARE

PERQUÈ S’HO MEREIXEN TOT I MÉS

Gràcies, MAMA. Per ensenyar-me a estimar, a riure i a somiar. Gràcies per estimar-me tal i com sóc. Per donar-m’ho tot, fins i tot les teves forces. Gràcies, mama, per aixecar-me quan caic, per mostrar-me com volar i per totes les abraçades que em dones que les necessito. T’ho mereixes TOT i MÉS. 

maquetación de proyectos

ÀLBUM PAPER FOTO

Deixa volar la teva imaginació i crea un àlbum ple de personalitat amb les teves millors històries. Un àlbum amb una obertura de 180º que permet una visualització correcta d'imatges panoràmiques.

regals originals dia de la mare

REVELAT RETRO

Recopila tots els records i històries viscudes i enganxa-les en un àlbum de fotos. Afegeix textos i fons de colors per personalitzar cada foto com més t'agradi.

regalos originales día de la madre

LLENÇ AMB FOTO

Converteix el teu art o dibuixos en un quadre original i diferent i amb una qualitat excel·lent. Diferents formats perquè triïs el que més s'adapti a la teva mare.

regals originals dia de la mare

MINI ÀLBUM DIGITAL

És l'àlbum més ràpid i senzill de personalitzar. Només heu de triar 24 fotos i s'omplen les pàgines automàticament. Voilà!

regals originals dia de la mare

FOTO ENCOIXINADA

Personalitza un quadre original i diferent. Una foto encoixinada Dpbook és ideal per donar un toc de personalitat i sorprendre la mare.

ÀLBUM DIGITAL

Imprimeix els teus millors moments i guarda'ls en un àlbum de fotos digital. Tria el format que més agradi a la teva mare.

REGALS PERSONALIZATS

coixí quadrat

COIXÍ

Sorprèn a la teva mare amb un coixí personalitzat per donar un toc diferent a casa seva. Somriurà sempre que ho vegi.

puzle cartró

PUZLES

Oblida't dels puzles clàssics i personalitza el teu amb la vostra foto més especial! Afegeix una paraula, frase, text... o més d'una foto.

regalos originales día de la madre

TASSES

Personalitza una tassa original i omple-la de personalitat amb una foto divertida dels vostres millors moments.

Tractem tots els productes de forma artesanal, amb dedicació i amb un tracte personal i directe, perquè la nostra prioritat és oferir un millor servei i una millor qualitat als clients.

No products in the cart.