Productes DpbookÀlbum de Comunió pas a pas
àlbum de comunió

Àlbum de Comunió pas a pas

El dia de la primera comunió és un dels moments més especials pels nens i nenes, però sobretot, per a les famílies. Els fotògrafs captaran cada detall d’aquest dia, així que, per què no guardeu aquest record en un àlbum de comunió fet per vosaltres mateixos?

Encara que a primera vista pugui semblar molt complicat, crear un àlbum de comunió professional és molt més senzill del que sembla. T’animes a fer-ho amb el/la protagonista d’aquest dia? Li encantarà participar i escollir el seu propi àlbum de comunió!

Segueix aquests passos i aconsegueix un resultat increïble:

1. Selecciona les fotos

Segur que teniu infinites fotos d’aquest dia, però no podem posar-les totes a un àlbum perquè seria etern. Selecciona les que més us agradin perquè apareguin a l’àlbum. Podeu crear una carpeta nova a l’ordinador per guardar les seleccionades, així us serà molt més fàcil carregar-les a l’editor de l’àlbum.

 

2. Ordena-les

Us estalviarà moltíssima feina a l’hora de muntar l’àlbum. Podeu establir l’ordre que preferiu: cerimònia, banquet, sessió de fotos… Com més us agradi!

 

3. Tria el teu àlbum de comunió

Potser aquest és el pas més complicat. Hi ha tants formats i estils! Et mostrem alguns dels que podrien encaixar-te per aquest àlbum de comunió tan especial.

 

ÀLBUM PROFESSIONAL

àlbum de comunió

Sens dubte, aquest és el nostre preferit. La seva tapa és de tela i pots triar la tela que més t’agradi entre la gran varietat disponible. De la mateixa manera, pots afegir un gravat a la tapa perquè sigui 100% vostre. A més, té un acabat professional en paper fotogràfic amb revelat químic i tractament anti-emprentes. I encara més! Té una obertura de 180º, la qual permet una correcta visualització d’imatges panoràmiques.

No és meravellós?

ÀLBUM PAPER FOTO

Àlbum paper fotogràfic

L’acabat i l’obertura és la mateixa que l’anterior, però es diferencia d’aquest pel fet que la tapa no és de tela, sinó encoixinada amb guardes negres i laminada perquè tingui una major resistència i durabilitat. La tapa, el dors i el llom de l’àlbum són totalment personalitzables amb títol i fotos.

ÀLBUM DIGITAL FOTOGRÀFIC

àlbum digital fotogràfic

Aquest àlbum està imprès en paper fotogràfic de 200 g d’alta qualitat i enquadernat en cola pur. Pots triar entre tapa encoixinada o dura i et permet crear fins a 208 pàgines plenes de records.

 

4. Escull l’estil

A l’editor de l’àlbum trobaràs una gran varietat de fons de diferents temàtiques. Et recomanem que escullis les que siguin similars o, encara millor, una sola per a tot l’àlbum. D’aquesta manera, guardarà una coherència que el farà encara més bonic de veure.

 

5. Col·loca les fotos i textos

Si prèviament has ordenat les fotos, quan arribis a aquesta part ho agrairàs. Ara és el moment de muntar el teu àlbum. Procura que les fotos no sobresurtin de la línia de seguretat per no trobar-te-les tallades quan rebis l’àlbum. Afegeix textos que descriguin algunes fotos o utilitza’ls com a títols per a cada moment d’aquest dia (preparació, cerimònia, banquet…).

 

6. Afegeix cliparts per donar-li un toc divertit

Coneixies els cliparts? A l’editor de Dpbook tens infinitat d’opcions amb la temàtica de Comunió! Escull els que més t’agradin i dona-li un toc divertit a l’àlbum.

 

7. Revisa’l bé

FONAMENTAL! Pensa que una vegada el compris, ja no podràs modificar-lo. Així que dedica-li el temps que mereix la revisió de l’àlbum i assegura’t-en que tot està perfecte.

 

8. Llest!

Afegir a la cistella i comprar! En pocs dies tindràs l’àlbum més preciós de la comunió del teu petit o petita. Quin moment quan el repartidor truca a la porta, veritat?

 

Segur que us quedarà un record preciós per a tota la vida. Estem desitjant veure’l!

Tractem tots els productes de forma artesanal, amb dedicació i amb un tracte personal i directe, perquè la nostra prioritat és oferir un millor servei i una millor qualitat als clients.

No products in the cart.