Consells fotografia5 trucs per deixar de fer les típiques fotos de vacances

5 trucs per deixar de fer les típiques fotos de vacances

Ai, estiu. Com ens agrades. Bon temps, bon clima, dies més llargs, més temps lliure, més plans, més fotos. A l’estiu, tot és més. Segurament ja tinguis les teves vacances ben planejades o tot just estàs ultimant els detalls, però, ja has pensat quines fotos faràs? Et donem 5 consells perquè no tornis a fer les típiques fotos de turista aquestes vacances!

1. Fes fotos de vacances a mode panoràmica

Foto panoramica
Font: Apple

Moltes vegades succeeix que volem fotografiar un edifici o monument alt i no sabem com enquadrar-lo per aconseguir que aparegui sencer a la foto. Has pensat en activar el mode panoràmica i fer la foto des de sota fins a dalt?

Et sorprendrà el resultat!

 

2. Utilitza trípode per estabilitzar les fotos

Fotos amb trípode

Font: Reviewbox

Si sempre ets el/la que s’encarrega de les fotos, estaràs molt acostumat/da a aparèixer a poquíssimes fotos, veritat? Utilitza un trípode perquè no torni a passar! I no només per sortir a les fotos, els trípodes ajuden a aconseguir l’estabilitat que necessita el teu mòbil per fer una bona foto. Així que utilitza’l també per fotografiar paisatges.

Existeixen una gran varietat de trípodes per a smartphones a molt bon preu. Per exemple, el trípode Tupwoon té les potes i la ròtula flexibles i això fa que puguis girar el seu capçal 360º i col·locar-lo com prefereixis. A més, té un comandament a distància per no haver de córrer amb el temporitzador del mòbil. Si busques un trípode que et permeti fer fotos des de més alçada, pots fer-te amb el trípode Victiv. A més, es pot fer servir com a pal selfie.

 

3. Busca diferents punts de vista

Fer fotos vacances

Deixa volar la imaginació i busca altres punts de vista per no haver de fer les típiques fotos que tots tenim. Ajup-te o, inclús, tomba’t per aconseguir plans contrapicats; puja a un mur per fer plans picats; fes les fotos des d’un costat, al revés o amb el mòbil girat. Aconseguiràs els resultats més originals!

 

4. Descentra’t!

Foto original vacances

Estem tan acostumats a veure fotos amb la persona o objecte principal al centre, que el que ens crida realment l’atenció és veure fotos amb els elements principals a un costat. Ho havies pensat mai?

A més, sempre aconseguiràs una millor foto si evites els posats i deixes de mirar directament a la càmera, així aconseguiràs més naturalitat.

Truc: Activa el mode quadrícula del teu mòbil perquè t’ajudi a guiar-te millor amb la composició de la teva foto.

 

5. Fes fotos durant les vacances a la gent local

Fotos boniques vacances

La gent local és part de l’essència del país. Captura cada moment que vegis, ja sigui realitzant tasques quotidianes o rient a riallades. T’emportaràs un record preciós del lloc que estàs visitant.

 

Ara és hora de posar en pràctica cada punt, així que gaudeix de les vacances i esprem cada moment! Però, recorda que, si les fotos només es queden al teu mòbil, aquests records s’acabaran perdent. El millor perquè això no succeeixi és crear un àlbum de fotos digital o revelar les fotos que més t’agradin. Estàs preparat/da?

Tractem tots els productes de forma artesanal, amb dedicació i amb un tracte personal i directe, perquè la nostra prioritat és oferir un millor servei i una millor qualitat als clients.

No products in the cart.